Fylte pannekaker med kyllingfilet
Fylte pannekaker med kyllingfilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min

Fylte pannekaker med kyllingfilet

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min

Fylte pannekaker med kyllingfilet

IKKE BARE TIL DESSERT: Pannekaker og kylling - med en asiatisk tvist.

Foto: Photocuisine / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (9 stemmer)
Pannekaker og kylling - med en asiatisk tvist! Nok til rundt tolv fylte pannekaker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
3stk
Appelsin(saften (cirka 2,5 desiliter))
1stk
Agurk(i staver)

SLIK GJØR DU

  1. Kutt kyllingen i skiver og gjennomstek den i olje i en panne eller eller en wok.

  2. Del agurken på lags, bruk en spiseskje og skrap ut frøene og del så opp i blyantstore skiver.

  3. Vask hjertesalaten og tørk den godt.

  4. Ha i sukker, soyasaus, kuttet chilli, oystersaus og appelsinsafta i en kjele og la dette reduseres til en rennende sirup.

  5. Legg pannekakene utover en benk, legg to agurkbiter på hver side og hjertesalat i midten, og legg nystekt kylling på salaten.

  6. Dryss over 1 ss med appelsinsoyasirupen og rull sammen hver pannekake.

  7. Del pannekakene på tvers og dypp i resten av appelsinsirupen.

  8. Bruk en pakke med små kinesiske pannekaker (du får de på de fleste asiatiske matbutikker). Eller så kan du lage dine egne pannekaker uten sukker.

IKKE BARE TIL DESSERT: Pannekaker og kylling - med en asiatisk tvist.

Foto: Photocuisine / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN