Grillet svinenakke med brent pepper Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t 10min

Grillet svinenakke med brent pepper

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t 10min

Grillet svinenakke med brent pepper

GRILLET SVINENAKKE: La panna stå på svak varme og surre lenge, så blir grønnsakene søte og saftige, tipser Brimi.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)
Svinenakke blir stadig mer populært. Det er nydelig og mørt kjøtt. Prøv Brimis variant med brent pepper.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Svinenakke(150-200 g pr. person)

SLIK GJØR DU

  1. Fyll ei tørr stekepanne med pepperkorn til bunnen dekkes. Rist kornene på middels varme til de lett kan knuses. Da er de klare.

  2. Knus pepperen i en morter eller i et kjøkkenhåndkle/brødpose, og rull svinenakken inn i pepperen.

  3. Drypp på litt olje før kjøttet legges på grillen. Grill på middels varme, og snu ofte. Bruk gjerne lokk. Kjøttet skal være gjennomstekt. Det er også fint å steke kjøttet i ei grillpanne.

  4. Server svinenakken med småløk og tomater surret møre i litt olje. Strø over litt flaksalt til slutt.

GRILLET SVINENAKKE: La panna stå på svak varme og surre lenge, så blir grønnsakene søte og saftige, tipser Brimi.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN