Hjemmelaget Nugatti
Hjemmelaget Nugatti Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Hjemmelaget Nugatti

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Hjemmelaget Nugatti

SØTT PÅ GLASS: Bedre - og bedre for deg - enn sjokoladepålegget du kjøper i butikk.

Foto: Elisabeth Dalseg

Inneholder

Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (144 stemmer)
Det er mange gode grunner til å lage sitt eget nøttesjokoladepålegg. Vi gjør det fordi det smaker fantastisk godt. Hovedingrediensene finner du på nærmeste dagligvarebutikk: kokesjokolade, melkesjokolade, hasselnøtter og smør eller olje.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Begynn med å kjøre hasselnøttene i en blender eller food prosessor til det blir glinsende, cirka fem minutter på høy hastighet.

  2. Bryt sjokoladen i biter, og smelt med smøret i vannbad eller i mikrobølgeovn.

  3. Så blander du det hele sammen.

  4. Vi laget vår Nugatti i en Thermomix, en avansert blender med induksjonsvarme, så fremgangsmåten var litt annerledes, (vi hakket først nøtter, så sjokolade i biter, og så varmet vi opp alt i blenderen). Resultatet blir det samme: Smøremykt nøttesjokoladepålegg.

SØTT PÅ GLASS: Bedre - og bedre for deg - enn sjokoladepålegget du kjøper i butikk.

Foto: Elisabeth Dalseg

Inneholder

Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (144 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN