Karamelltrøffelpai
Karamelltrøffelpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Karamelltrøffelpai

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Karamelltrøffelpai

Fantastisk god pai med karamell- og sjokoladefyll. Karamelltrøffelpai smaker ekstra godt når den serveres med pisket krem. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Veldig god pai med karamell- og sjokoladefyll.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
180g
3.75dl
2.5ss
1klype(r)

Karamelltrøffel

Pynt

1pakke(r)
Non Stop(eller M&M)
1boks(er)
Kremfløte(pisket krem)

SLIK GJØR DU

  1. Bland raskt sammen ingrediensene, gjerne i en food processor til deigen akkurat samler seg.

    Trykk deigen ut i en liten langpanne, ca. 22 ganger 30 cm, med bakepapir. La det stå kjølig i minst 20 minutter.

    Sett ovnen på 200°. Stek paiskallet midt i ovnen i 12–15 minutter.

    Grovhakk all sjokolade. La fløten koke opp med sirup i en kjele. Tilsett sjokolade, la den smelte og rør til en glatt røre. La karamelltrøffelen avkjøles en stund.

    Fordel karamelltrøffelen i paiskallet. La den stivne i kjøleskapet 4–5 minutter eller mer.

    Pynt kaken med f.eks. M&M-kuler og server med pisket krem.

Fantastisk god pai med karamell- og sjokoladefyll. Karamelltrøffelpai smaker ekstra godt når den serveres med pisket krem. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN