Klippfisksalat
Klippfisksalat Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Klippfisksalat

nivå
Lett
totalt
20min

Klippfisksalat

Dette er rett og slett rå klippfisk skåret i tynne skiver og servert med friske urter og salat, altså en slags klippfisksushi. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

Dette er rett og slett rå klippfisk skåret i tynne skiver og servert med friske urter og salat, altså en slags klippfisksushi. Absolutt verdt å prøve! 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Klippfisk(utvannet)
1bunt
Kjørvel(eller persille)
1pakke(r)
1boks(er)
5dråpe(r)

SLIK GJØR DU

  1. Pass på at klippfisken er godt utvannet. Helst 1 døgn pr. cm tykkelse på fisken. 

  2. Skjær ut en skinn- og beinfri filet av den fineste delen av fisken. Skjær så fileten i tynne skiver. 

  3. Del de små tomatene i skiver/båter, og legg dem utover på et fat eller tallerken. Legg de tynne klippfiskskivene over. 

  4. Legg på rikelig med friske urter og små blader grønn salat. Ha på godt med olivenolje og drypp over litt balsamico til slutt.

Dette er rett og slett rå klippfisk skåret i tynne skiver og servert med friske urter og salat, altså en slags klippfisksushi. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN