Kveitetartar
Kveitetartar Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Kveitetartar

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Kveitetartar

LEKKER MAT: Kveitetartar er flott å se på og nydelig på smak.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Kveitetartar er lett og sunn mat som blir ferdig på et blunk. Stort enklere enn dette blir det ikke! Arne Brimi serverer kveitetartar med lun fiskekremsaus. Hvis du skal servere den uten saus, kan du gjerne skvise over litt lime før servering. Tartar passer som enkel rett alene, som forrett eller til lunsj.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Kveite(skinnfri, beinfri)
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fileten i tynne skive, og hakk opp skivene i passe små biter. Legg alt i en bolle – husk god hygiene!

  2. Ha over litt maldonsalt for å fremme smaken. Vend så inn hakket bladpersille og dill, og eventuelt litt limesaft. Koriander er også godt, her kan du smake deg fram selv. 

  3. Server kveitetartaren med lun fiskekremsaus. 

LEKKER MAT: Kveitetartar er flott å se på og nydelig på smak.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN