Kyllingsalat med chèvre og druer
Kyllingsalat med chèvre og druer Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Kyllingsalat med chèvre og druer

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min

Kyllingsalat med chèvre og druer

En god, sommerlig kyllingsalat med chèvre og druer Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kyllingsalat er godt til sommerfesten, her blandet med chèvre, druer og fersken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Chevre(cirka 190g)
1pakke(r)
1pose(r)
Salat(bruk gjerne ferdigblandet )
2stk
Aprikos(eller fersken)
0.25kg
Druer(blå)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingbryst ca. 5 minutter på hver side. Strø på salt og pepper og avkjøl.

  2. Fordel vasket salat på et fat. Skjær vårløk i små biter og del druer i to. Skjær ­fersken i biter. Fordel frukt og grønnsaker over salaten.

  3. Skjær kyllingen i skiver og legg den over salaten sammen med skiver av chèvre.

  4. Drypp over god bal­samicoeddik, litt olje, salt og nykvernet pepper like før servering.

En god, sommerlig kyllingsalat med chèvre og druer Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN