Lettvinte wienerbrød Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 30min

Lettvinte wienerbrød

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 30min

Lettvinte wienerbrød

Dette er gode wienerbrød som er enkle å bake og blir alltid en suksess. Serveres med melisglasur. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (1283 stemmer)
(ca. 20 stk.)Disse blir alltid vellykket. Server med melisglasur.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
1dl
Vann(lunkent)
1stk
Egg(sammenpisket)

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre sammen mel og sukker til en grynete masse.

    Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett i melet. Rør inn sammenpisket egg og sukker. Elt til en løs deig.

    Sett ca. 20 wienerbrød på bakeplate med bakepapir ved hjelp av to spiseskjeer.

    Dekk til og la wienerbrødene heve på et lunt sted i ca. 1 time.

    Stek ved 250º midt i ovnen i ca. 12–15 minutter.

    Avkjøl på rist og server godbitene nystekte med melisglasur.

Dette er gode wienerbrød som er enkle å bake og blir alltid en suksess. Serveres med melisglasur. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (1283 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN