Maries julebiscotti  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 10min

Maries julebiscotti

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 10min

Maries julebiscotti

Foto: Per Ervland

Inneholder

Gluten
Egg

Vurdering

2.9 (122 stemmer)
Julebiscotti med smak av julekrydder, appelsin og mandler. Bankers på julens kakefat, og nydelige til nytraktet te og kaffe. Oppskrift fra konditor Marie Vene, Baker Hansen Oslo.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Appelsin(revet skall )
150g
Smør(romtemperert)
3stk

SLIK GJØR DU

  1. Bland det tørre med smøret i en kjøkkenmaskin. 

  2. Ha i revet appelsinskall, og visp deretter inn eggene, ett av gangen. Dersom deigen er for tørr, kan du spe på med litt presset appelsinsaft.

  3. Deigen skal være passe «klissete», men må kunne deles i tre emner og rulles til pølser.  De skal være omtrent like lange som stekeplaten ca. 2 cm høye,og 5-6 cm brede.

  4. Stek biscottiene ved 180 grader i ca. 20-25 min. Kutt lengdene på skrått mens de ennå er varme. Stek bitene videre ved 180 grader i ca. 15-20 min, avhengig av hvor harde du ønsker dem.

Foto: Per Ervland

Inneholder

Gluten
Egg

Vurdering

2.9 (122 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN