Påskegodt på stang
Påskegodt på stang Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Påskegodt på stang

nivå
Lett
totalt
20min

Påskegodt på stang

Lekker påskekos som er morsom å lage! Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
En liten påskeaktivitet som ender opp med deilig godteri. Fylte kirsebær, appelsin marsipan og kokesjokolade. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
1pakke(r)
1dl
Cointreau(eller annen triple sec)
1pose(r)
Aprikos(tørket)
1pose(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kna litt marsipan sammen med revet appelsinskall og noen spiseskjeer triple sec. Trill så mange kuler du vil.

  2. Trill noen små kuler og fyll noen kirsebær. Kirsebærene dypper du i smeltet sjokolade. Dryss på finhakket aprikos.

  3. Dypp noen marsipankuler i sjokolade og kokos.

  4. Tre kulene på små trespyd og fest dem i en appelsin.

Lekker påskekos som er morsom å lage! Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN