Skårne pepperkaker
Skårne pepperkaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
24t

Skårne pepperkaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
24t

Skårne pepperkaker

Pepperkaker med det lille ekstra. Kjempegode til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Deilige kaker med smak av julekrydder og mandler.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
250g
250g
50g
Mandler(finhakket)
3ss
Vann(kaldt)

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm stekeovnen til 200°. Kok opp smør sammen med sirup og melis. Avkjøl litt.

  2. Tilsett alle de tørre ingrediensene og vannet. Arbeid deigen godt sammen.

  3. Del deigen i to og form til to pølser som pakkes i aluminiumsfolie og legges kjølig til neste dag.

  4. Skjær deigen i tynne skiver og legg dem på bakepapirkledd stekeplate.

  5. Stek kakene midt i ovnen i 10–15 minutter.

  6. Avkjøl kakene på rist og oppbevar dem i tett boks.

Pepperkaker med det lille ekstra. Kjempegode til kaffen! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN