Aprikosbrød
Aprikosbrød Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t 30min
totalt
1t 40min

Aprikosbrød

nivå
Middels
aktiv
1t 30min
totalt
1t 40min

Aprikosbrød

Et godt og sunt brød med aprikos som er raskt å bake. Her brukes bakepulver i stedet for gjær. Brødet smaker godt til ost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Sunt og grovt hjemmebakt brød med aprikos.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
2.5dl
1ts
100g
Aprikos(tørkede)
1l
Kulturmelk(surmelk)
1dl
Honning(lys, flytende)

SLIK GJØR DU

  1. 1. Sett ovnen på 150º. Rør sammen de tørre ingrediensene. Skjær aprikoser i strimler og bland i melk og honning. Rør alt til en deig.

    2. Smør to avlange former og fordel røren i formene.

    3. Stek brødene straks på nederste rille i ovnen ca. 1 ½ time

    4. Avkjøl på rist.

Et godt og sunt brød med aprikos som er raskt å bake. Her brukes bakepulver i stedet for gjær. Brødet smaker godt til ost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN