Charlotte Mohns kjøttkaker Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Charlotte Mohns kjøttkaker

nivå
Lett
totalt
20min

Charlotte Mohns kjøttkaker

LUKT AV BARNDOM: - Kjøttkaker lukter barndom, sier Charlotte Mohn.

Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (60 stemmer)
Kjøttkaker er en populær rett for mange. Charlottes kjøttkaker er inspirert av moren.   - Det å komme hjem fra skolen til kjøttkaker var nydelig - med kålstuing ble det himmelen, sier Mohn.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Kjøttdeig(malt kjøtt)
3ts
Salt(smak til)
4ss
Løk (kepaløk)(finhakket)
1stk
2dl
Melk(bytt gjerne ut litt med fløte, eller alt med vann)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttet med salt til deigen blir seig.

  2. Tilsett potetmeler og deretter egg. Spe med kald væske og ha i løk.

  3. Smak til med salt og pepper og form til kaker. Brunes i panne og trekkes så ferdig i buljong eller brun saus.

LUKT AV BARNDOM: - Kjøttkaker lukter barndom, sier Charlotte Mohn.

Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (60 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN