Charlottes beste sjokoladekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Charlottes beste sjokoladekake

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Charlottes beste sjokoladekake

Hemmeligheten er bær i kaka, her har hun brukt sin favoritt bringebær. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (13 stemmer)
Bær og sjokolade smaker nydelig sammen, og i denne grunnoppskriften kan du tilsette ulike bær. Her har Charlotte brukt favoritten bringebær. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggedosis av egg og sukker. 

  2. Bland inn smeltet smør, mel, kakaopulver og vaniljesukker. 

  3. Ha røra over i ei springform og dytt bringebærene litt ned i kaka 

  4. Stek sjokoladekaka på 180 grader i 30 min. Dryss gjerne over litt melis før servering.

Hemmeligheten er bær i kaka, her har hun brukt sin favoritt bringebær. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (13 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN