Eplekake med smuldredeig
Eplekake med smuldredeig Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Eplekake med smuldredeig

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Eplekake med smuldredeig

Veldig enkel å lage. Deilig smak! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)
Eplekake med smuldre­deig er det enkleste du kan lage, og kanelsmaken er perfekt til eplene. Super som dessertkake.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

130g
1stk
Melis(til pynt)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær epler i fire og skjær bort kjernehus og stilk. Skjær eplebåtene tynne. Legg eplebåtene i en smurt ildfast form.

    Bland sammen sukker og kanel og dryss over eplene. Smuldre smør i mel og sukker til en
    grynete masse. Dryss også dette over eplene.

    Stek formen midt i ovnen ved 200º i ca. 40 minutter. Server eplekaken varm med et melisdryss. Vaniljeis eller pisket krem smaker godt til.

Veldig enkel å lage. Deilig smak! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN