nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Fargerik julesild
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Fargerik julesild
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (38 stemmer)
Med fargerike grønnsaker mellom lagene blir dette en dekorativ og smakfull sild som pryder koldtbordet. La gjerne silden stå et døgn og trekke kaldt før servering.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp eddik og sukker og avkjøl. Skyll av sildefiletene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Skjær filetene
i cirka 1 cm store biter på skrå.Vask purreløken godt, og snitt den i tynne ringer. Skjær løk i tynne skiver og renset paprika i strimler.
Legg sild og grønnsaker lagvis i glass eller krukke. Hell den avkjølte laken over. La silden gjerne stå et døgn og trekke kaldt før servering.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (38 stemmer)