Fiskepinner
Fiskepinner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
15min

Fiskepinner

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
15min

Fiskepinner

Hjemmelaget fiskepinner med kokte poteter, rå revne gulrøtter og remulade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)
Selv barn som sier de ikke liker fisk, spiser gjerne fiske­pinner. Lager du dem selv blir de ekstra gode.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
700g
Torsk(filet, uten skinn og bein)
1ts
2stk
Egg(sammenpisket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i stykker, cirka 7 x 3 cm. Tørk dem godt.

  2. Bland mel, salt og pepper og rull fiskestykkene i. Pisk sammen eggene, vend ­fisken i, rull den til slutt i corn­flakes.

  3. Varm olje og smør i en stor ­stekepanne, og stek fiskepinnene gylne, sprø og gjennomstekte på middels varme, cirka 3 minutter på hver side.

  4. Server fiskepinnene med kokte poteter, rå revne gulrøtter og ­remulade.

Hjemmelaget fiskepinner med kokte poteter, rå revne gulrøtter og remulade. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN