Fredagspizza med pølser Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fredagspizza med pølser

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Fredagspizza med pølser

God pizza til fredagskosen med pølse, oliven og pinjekjerner Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (19 stemmer)
Pølser gir god smak til pizza. Velg den pølsetypen du liker best!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1glass
15stk
Oliven(sorte)
5stk
Pølse(f. eks grillpølse, i skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Rull ferdig pizzadeig ut på en stekeplate. Smør pizzasaus over bunnen. Legg på skiver av pølse, tomatbåter, oliven og tynne ringer av rødløk. Dryss på oregano og ost. Fordel pinjenøtter over pizzaen.

  2. Stek midt i ovnen ved 225-250° i 10–15 minutter.

  3. Server pizzaen nystekt med et dryss av friske urter.

God pizza til fredagskosen med pølse, oliven og pinjekjerner Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (19 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN