Kanelsnurrer
Kanelsnurrer Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Kanelsnurrer

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Kanelsnurrer

Klassiske kanelsnurrer er alltid en sikker vinner. De er enkle å bake og enkle å like! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (2 stemmer)
Dette er en klassiker! Husk at det skal være godt med kanel i «svingene».    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør, tilsett melk og varm til 37º. Bryt gjæren i biter i en bakebolle. Hell på melk og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sukker, kardemomme og mel.

    Elt deigen sammen til den blir smidig. Dekk til og la den heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.

    Trill deigen ut til en lang pølse og kjevle til den blir 20 cm bred. Smør mykt smør over og dryss med sukker og kanel. Rull sammen.

    Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver. Legg dem på bakepapir på stekeplate. Etterhev i ca. 20 minutter.

    Stek snurrene midt i ovnen ved 225º i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Klassiske kanelsnurrer er alltid en sikker vinner. De er enkle å bake og enkle å like! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN