Karrikylling
Karrikylling Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
20min

Karrikylling

nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
20min

Karrikylling

Kylling i karrisaus er en middagsfavoritt, og det er lettere å lage sausen enn man skulle tro! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (4 stemmer)
Trekk kyllingfiletene i buljong, og lag en god saus av kraften. Det er en fin variasjon til stekt kylling.

SLIK GJØR DU

  1. Del filetene. Kok opp vann og smuldret buljong, legg i filetene og kok forsiktig ca. 7 minutter.

  2. Surr karri i smør i en kjele. Bland i hvetemel, og spe med kraft fra kyllingen og crème fraîche.

  3. Rør godt sammen og kok opp. La det trekke i 5 minutter. Krydre, smak til og legg i kyllingen.

  4. Server med kokt byggryn eller ris og wokede grønnsaker.

Kylling i karrisaus er en middagsfavoritt, og det er lettere å lage sausen enn man skulle tro! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN