Klassisk rakfisk
Klassisk rakfisk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassisk rakfisk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassisk rakfisk

Brimi bruker minst mulig tilbehør og er veldig nøye på at fisken ikke skal være for salt. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (6 stemmer)
Arne Brimi liker aller best den klassiske måten å spise rakfisk på. Han bruker minst mulig tilbehør og er veldig nøye på at fisken ikke skal være for salt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rakfisk(filet av god kvalitet)
1pakke(r)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rens fisken og skjær den opp i passe store serveringsstykker. 

  2. Kok mandelpotetene lett møre og la dem avkjøles litt før servering. Skjær fine ringer rødløk, og sett smøret ut i romtemperatur. 

  3. Server fisken med tilbehøret. Brimi foretrekker hjemmebakt flatbrød til. Mange liker å servere både rømme, purre og lefse til rakfisken i tillegg.

Brimi bruker minst mulig tilbehør og er veldig nøye på at fisken ikke skal være for salt. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN