Knallgod bringebærdrøm
Knallgod bringebærdrøm
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ta bringebærene fra fryseren og la de tine litt. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 7 minutter.
Knus kjeksen til smuler, gjerne i bollen til en food prosessor. Bland kjeks smulene med smør og trykk blandingen godt ut i bunnen av en smurt form (ca. 20 cm i diameter) med løs kant.
Skyll sitronene godt under lunkent vann og riv skallet med et rivjern.
Visp kremost, sitronskall og sukker med en mikser til det er en glatt blanding.
Kok opp vann i en kjele, dette skal være til vannbad. Bryt den hvite sjokoladen i biter og smelt i en bolle over vannbadet.
Kryst vannet av gelatinen og bland i den varme sjokoladen. Rør til sjokoladen er oppløst.
Rør sjokoladeblandingen i kremosten.
Visp fløten til lett krem og vend den i blandingen sammen med de halv tinte bringebærene.
Hell fyllet i formen oppå kjeksen og la den stå i kjøleskapet i minst 3 timer.
Dekorer med friske bringebær rett før servering.