Lammekebab
Lammekebab Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Lammekebab

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Lammekebab

Karla bruker skikkelig godt lammekjøtt, hun har sterk varme på grillen og snur de gyllenbrune kebabspydene ofte. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (28 stemmer)
Dette er ekte og god kebab! Karla foretrekker lammekjøtt, men du kan bruke det kjøttet du liker best.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Kjøttdeig(av lam)
0.5stk
Løk(hakket)
1stk
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1ts
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Rist krydderet i ei panne til det ryker lett, og mort eller kjør i kryddermikser, til det blir en fin krydderblanding.

  2. Bland så inn alle ingrediensene i deigen, og arbeid den glatt og smidig. Stek en liten prøvekake, for å sjekke at det er nok salt og kryddersmak.

  3. Del deigen i 10 biter, og trykk kjøttet ut på grillspyd med hånda slik at det dekker jevnt. Grill spydene på hard varme til de er litt rosa i midten.

  4. Server det grillede kjøttet i pitabrød, sammen med tsatsiki og grønnsaker eller salat du liker.

Karla bruker skikkelig godt lammekjøtt, hun har sterk varme på grillen og snur de gyllenbrune kebabspydene ofte. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (28 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN