Lettristet müsli
Lettristet müsli Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min

Lettristet müsli

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min

Lettristet müsli

<b>NATURLIG SØTT:</b> Tina Nordström bruker eplejuice og olje i stedet for sukker eller honning i denne hjemmelagete müsliblandingen.

Foto: BEST WESTERN

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Søt måte å oppgradere frokostblandingen til müsli, uten å få sukkeroverdose. Her har Tina Nordstrøm brukt eplejuice og rapsolje, som gir en sprø og smaksrik müsli med naturlig sødme og masse karakter, med utgangspunkt i en økologisk müsliblanding med gresskar- og linfrø. Oppbevarer du müslien tett og tørt, holder den i minst to uker, så lag gjerne en ekstra stor porsjon.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.75l
Havregryn(Gjerne en blanding av ulike gryn og kornsorter)
1.5dl
0.75dl
Eplesaft(Råsaft eller eplejuice)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen ulike korn, gryn og frø og spre utover et stekebrett.

  2. Bland sammen rapsolje og eplejuice, og hell blandingen over kornene. Rør godt sammen.

  3. Sett ovnen på 175 grader.

  4. Stek i 15-20 minutter til müslien har fått en fin, gyllenbrun farge. Rør gjerne om et par ganger under steking.

<b>NATURLIG SØTT:</b> Tina Nordström bruker eplejuice og olje i stedet for sukker eller honning i denne hjemmelagete müsliblandingen.

Foto: BEST WESTERN

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN