Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos
Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos

PANERT: Hvit fisk panert i nøtter servert med mos av blomkål.

Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (62 stemmer)
Fisk panert i hakkede nøtter med en myk og smaksrik mos av blomkål og brokkoli.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Blomkålmos

1stk
Blomkål(blomkålhode)
1stk
Brokkoli(bukett)
0.5dl
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)
600g
Fisk(filet av hvit fisk)
1dl
1stk
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skjær blomkål og brokkoli i mindre biter. Kok møre i saltet vann i 15 min. Hell av vannet. Mos. Bland med fløte til du får en god konsistens. Smak til med salt og pepper.

  2. Bland nøtter og frø. Visp egget med en gaffel. Paner fiskebitene først i egg og så i frø/nøtteblandingen.

  3. Stek fisken i smør, 4 minutter på hver side. Salt og pepre fisken etter smak.

  4. Server fisken med mos og salat.

PANERT: Hvit fisk panert i nøtter servert med mos av blomkål.

Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (62 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN