nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Pasta Carbonara
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Pasta Carbonara
Pasta Carbonara er en italiensk klassiker. Lag en deilig ostesaus med parmesan og server med eggeplomme i skallet.
DETTE TRENGER DU
PERSONER200g
Bacon(i biter)
0.5stk
Løk(grovhakket)
1ss
300g
Pasta(velg en type båndpasta)
4stk
1.5dl
4ss
Parmesan(revet)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
4ss
Bladpersille(grovhakket)
SLIK GJØR DU
Stek bacon i små biter. Bland inn løk og la det steke til den er blank.
Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Skill eggeplomme og hvite. Visp eggehvite sammen med matfløte og parmesan. Lag spagettien renne av og vend inn parmesansausen.
Tilsett bacon og løk og dryss over hakket persille. Server en rå eggeplomme i skallet til hver porsjon og kvern over pepper.