Pizza med ansjos og asparges Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med ansjos og asparges

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med ansjos og asparges

Denne pizzaen er best når den er helt nystekt. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (4 stemmer)
En lett lunsj, eller server pizzaen som forrett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
200g
Potet(kokte)
100g
Kremost(naturell)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Skjær poteter i skiver, og la ansjosen renne av. Brekk av den nederste delen av aspargesen, og skjær den så i tynne biter.

  2. Legg pizzadeigen utover på et stekebrett. Fordel kremosten over, og fordel ingrediensene jevnt utover hele deigen. Kvern over pepper.

  3. Stek pizzaen midt i ovnen i 15–20 minutter. Skjær i biter og server.

Denne pizzaen er best når den er helt nystekt. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN