nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Risotto med sopp
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min
Risotto med sopp
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
Det finnes mange forskjellige måter å lage god risotto på. Brimi har her valgt en enkel variant med steinsopp, som er en mye brukt råvare i Italia.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk løken, og fres den i en tykkbunnet kjele sammen med litt olivenolje.
Ha i ris og hvitvin, og la det koke inn. Fyll så gradvis på med kraft og pass på å røre underveis i kokingen.
Rør til slutt inn litt smør, og smak til med salt og nykvernet pepper. Risottoen skal være kremaktig.
Skjær soppen i tynne skiver. Stek den med litt smør i ei stekepanne, og bland den inn i risottoen før servering.
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.no