Smuldrekake med bringebær og tyttebær
Smuldrekake med bringebær og tyttebær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Smuldrekake med bringebær og tyttebær

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Smuldrekake med bringebær og tyttebær

Smuldrekake med bringebær- og tyttebærfyll. Topp kaken med smuldretopping av havregryn, smør og kardemomme før steking. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

En smuldrekake gir deilig, sprø topping når den stekes. I stedet for tyttebær kan du velge andre bær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Miks sammen alle ingrediensene i en bolle til en smuldret deig. Trykk deigen ut til en bunn i en bakepapirkledd langpanne, ca. 25 x 40 cm.

  2. Fordel syltetøyet over bunnen og strø over tyttebær.

  3. Smelt smøret til smuldretoppingen og bland med resten av ingrediensene. Fordel smulene over bærene.

  4. Stek midt i ovnen i 20–25 minutter til overflaten har gyllen farge. Avkjøl i formen og skjær så kaken i ruter.

  5. Server den helst nystekt.

Smuldrekake med bringebær- og tyttebærfyll. Topp kaken med smuldretopping av havregryn, smør og kardemomme før steking. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN