Viltrull med tre fugler
Viltrull med tre fugler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Viltrull med tre fugler

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Viltrull med tre fugler

And, rype og kylling rullet sammen i spekeskinke. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)
Denne viltrullen er morsom å lage. Ideen er å bruke kjøtt fra tre (eller flere) ulike fugler og pakke dem inn i spekeskinke sammen med litt pølsekjøtt - for at det ikke skal bli for tørt. Det blir en imponerende middag!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del brystene i tre eller fire på langs. Legg i en bolle. I en morter, knus sammen salt, pepper og einebær. Kna dette inn i kjøttet. Vend inn nøttene.

  2. Legg et stor stykke plastfolie på benken. Legg ned skinkeskivene, lett overlappende, slik at det blir et stort rektangel.

  3. Legg kjøttet på tvers av skinkeskivene (i lengderetningen), slik at du nå kan rulle dette sammen til pølseform - hvor skinkeskivene holder dette sammen.

  4. Dekk med aluminiumsfolie og bak i ovnen på 150 grader i omtrent en time. Fjerne aluminiumsfolien og la utsiden få litt farge. Skjær i skiver ved servering.

And, rype og kylling rullet sammen i spekeskinke. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN