Bakt eple i gryte
Bakt eple i gryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Bakt eple i gryte

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Bakt eple i gryte

BAKTE EPLER I GRYTE: En deilig høstdessert som passer godt etter en solid kjøttmiddag Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

Dette er en nydelig høstdessert som passer veldig godt etter en solid kjøttmiddag. Server med litt pisket krem hvis du liker det. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Eple(helst Gravenstein)
20stk

SLIK GJØR DU

  1. Skrell eplene, og ta ut kjernehusene.

  2. Fyll hvert eple med smør, omtrent 1 spiseskje i hvert eple, og rull så eplene i sukker. 

  3. Legg eplene i ei gryte/panne og stikk 5 nellikspiker i hvert eple.

  4. Steik under lokk på 185 grader i 20-25 minutter til eplene er møre, og server mens de er varme.

BAKTE EPLER I GRYTE: En deilig høstdessert som passer godt etter en solid kjøttmiddag Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN