Blåskjell i suppe
Blåskjell i suppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Blåskjell i suppe

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Blåskjell i suppe

Få ting smaker sommer som ferske blåskjell. Utnytt smaken til det fulle i denne suppen med masse gode ingredienser. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En god og enkel rett med fine farger, hvor flotte, norske blåskjell kommer til sin rett.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.25stk
0.25stk
Sitrongress(kan sløyfes)
1boks(er)
1.5dl
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Fres finhakket hvitløk, chili, ingefær og sjalottløk i smør i en kjele.

  2. Ha i blåskjellene og hell over kokosmelken og fløten. Kok dette i ca. to minutter eller til skjellene åpner seg. Ta skjellene ut med en hullsleiv.

  3. Kok kraften til den tykner noe. Har du en stavmikser kan du mikse kraften litt luftig.

  4. Hell den varme kraften over blåskjellene og server med bagett.

Få ting smaker sommer som ferske blåskjell. Utnytt smaken til det fulle i denne suppen med masse gode ingredienser. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN