Chirashi - Sushibolle på én - to - tre
Chirashi - Sushibolle på én - to - tre Oppskrift
nivå
Lett
totalt
1min

Chirashi - Sushibolle på én - to - tre

nivå
Lett
totalt
1min

Chirashi - Sushibolle på én - to - tre

SUSHIBOLLE: Enkel og lettvint måte å servere sushi på. 

Foto: Elisabeth Dalseg

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
Chirashi er en japansk klassiker. Du får den gode smaken av sushi, men slipper unna det arbeidet det er å rulle eller forme de ulike sushi-bitene, forteller Vladimir Pak, verdens beste sushi-kokk og kjøkkensjef på Omakase by Vladimir Pak. Du kan også sette fram råvarene og la alle sette sammen sin egen sushi-bolle. Det er også en super måte å spise restemat på. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan toppe sushibollene med.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Laks(Av sushi-kvalitet)
2stk
20g
Lakserogn(eller ørretrogn)

Til servering

SLIK GJØR DU

  1. Kok sushirisen etter anvisning på pakken.

  2. Finsnitt vårløk og reddiker. Legg dem i hver sin bolle isvann, som tar bort litt av det skarpe i smaken.

  3. Skjær laksefilet, avokado og agurk i tynne skiver.

  4. Bland inn sushi su i den ferdige risen, og spre ut over et fat og la det avkjøles til det er lunkent.

  5. Ha ris i bunn av fire boller, og topp med fisk og grønnsaker.

     

  6. Server med soyasaus og syltet ingefær.

SUSHIBOLLE: Enkel og lettvint måte å servere sushi på. 

Foto: Elisabeth Dalseg

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN