nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Crispy laks servert med rogn
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Crispy laks servert med rogn
Her bruker Brimi rikelig med ørretrogn sammen med den stekte laksen. Får du ikke tak i så mye rogn, kan du servere retten omvendt - altså mye laks og litt rogn på toppen av hver laksebit. Laks og rogn sammen er nydelig!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Fordel romtemperert ørretrogn utover et fat, og dryss på rikelig med finhakket gressløk. Det er også godt med litt finrevet pepperrot blandet i rogna.
Skjær laksen i biter, og ha litt olje i ei panne. Stek laksebitene på sterk varme på den ene siden til du får en crispy og gyllenbrun skorpe. Legg laksebitene utover fatet med rogn.
Bland sammen rømme og pepperrot, og fordel utover laks og rogn. Kvern over litt pepper hvis du ønsker det. Server med ristet brød og en god salat.