Crispy laks servert med rogn
Crispy laks servert med rogn Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Crispy laks servert med rogn

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Crispy laks servert med rogn

Arne Brimi lager utallige gode retter med norsk laks. Dette er stekt laks servert med rogn, en supergod kombinasjon som er lett å lage. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Her bruker Brimi rikelig med ørretrogn sammen med den stekte laksen. Får du ikke tak i så mye rogn, kan du servere retten omvendt - altså mye laks og litt rogn på toppen av hver laksebit. Laks og rogn sammen er nydelig!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
Laks(filet uten skinn og ben)
1ss
Olivenolje(til steking)
200g
Rogn(av ørret eller laks)
1ss
Pepperrot(finrevet)
1bunt
Gressløk(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Fordel romtemperert ørretrogn utover et fat, og dryss på rikelig med finhakket gressløk. Det er også godt med litt finrevet pepperrot blandet i rogna.

  2. Skjær laksen i biter, og ha litt olje i ei panne. Stek laksebitene på sterk varme på den ene siden til du får en crispy og gyllenbrun skorpe. Legg laksebitene utover fatet med rogn.

  3. Bland sammen rømme og pepperrot, og fordel utover laks og rogn. Kvern over litt pepper hvis du ønsker det. Server med ristet brød og en god salat.

Arne Brimi lager utallige gode retter med norsk laks. Dette er stekt laks servert med rogn, en supergod kombinasjon som er lett å lage. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN