Deilig bærpai med sprøtt dekke
Deilig bærpai med sprøtt dekke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Deilig bærpai med sprøtt dekke

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Deilig bærpai med sprøtt dekke

Deilig smuldrepai med smak av kokos og saftige bær i bunn.

Foto: PER ERVLAND

Oppskrift

Vurdering

3.4 (8 stemmer)
Et enkelste du kan lage er en bærpai som passer like godt til dessert som til en kaffekoppen. Bruk hagebær eller bær du finner i skogen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland sukker med potetmel. Legg bærene i en ildfast form ca. 24 cm i diameter og strø over sukkerblandingen. Fordel smuldredeigen over.

  2. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter eller til bærene er myke og smuldreeigen har sprø og gyllen overflaten.

  3. Server bærpaien varm og pynt med bringebær, sitronmelisseblader og et dryss melis. Is, pisket krem eller vaniljesaus smaker godt til.

  4. Du kan gjerne bruke andre typer bær eller bare en sort. Har du for eksemepl mye blåbær, er en blåbærpai ren luksus.

  5. Bland raskt sammen alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin eller for hånd til en smulete konsistens.

Deilig smuldrepai med smak av kokos og saftige bær i bunn.

Foto: PER ERVLAND

Oppskrift

Vurdering

3.4 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN