Ferske frukter i sukkerlake
Ferske frukter i sukkerlake Oppskrift
nivå
Lett
totalt
1t

Ferske frukter i sukkerlake

nivå
Lett
totalt
1t

Ferske frukter i sukkerlake

Pære, jordbær, pasjonsfrukt, melon og grapefrukt i sukkerlake. Foto: Anette Nilsson

Oppskrift

Vurdering

2.5 (3 stemmer)
Dette er godt i varmen!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Lag sukkerlaken først. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Legg stangen og frøene i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Kok opp og la det avkjøles.

  2. Rens pærer og jordbær og del i mindre biter. Skrell grapefrukten og del fruktkjøttet i biter. Skjær melon i terninger.

  3. Legg pærer, jordbær, grapefrukt og melon med mynteblader på et rent glass. Hell på den avkjølte sukkerlaken.

  4. Del pasjonsfruktene i to, ta ut fruktkjøttet og fordel i glasset. Legg på lokk og la fruktene stå kjølig i minste 1 time før servering.

Pære, jordbær, pasjonsfrukt, melon og grapefrukt i sukkerlake. Foto: Anette Nilsson

Oppskrift

Vurdering

2.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN