Fristende «alt-i-ett»- grateng
Fristende «alt-i-ett»- grateng Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 20min

Fristende «alt-i-ett»- grateng

nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 20min

Fristende «alt-i-ett»- grateng

God gjestemat! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Suveren rett som egner seg til selskapeligheter. Den kan forberedes i god tid på forhånd.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
1stk
Tomat(i skiver)

Kjøttdeigsaus

1stk
Løk(hakket)
2ts
1klype(r)
1stk
Squash (Zucchini)(i terninger)
1ts
Basilikum(tørket)
1boks(er)
Tomat(knuste)
0.5ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek løk og kjøttdeig i olje i en stor stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene og kok opp.

  2. Skrell og skjær poteter i tynne skiver. Skjær tomater i skiver. Legg poteter og kjøttdeigsaus i en smurt ildfast form. Hell på fløte. Legg tomatskiver over og strø på revet ost.

  3. Stek formen i ovnen ved 200° i ca. 1 time og server med en salat.

God gjestemat! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN