Fylte valnøttmarengs
Fylte valnøttmarengs Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t

Fylte valnøttmarengs

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
1t

Fylte valnøttmarengs

Valnøttmarengs fylt med sjokoladesmørkrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Lekre småkaker du kan servere til en god kopp kaffe. Kakene er glutenfrie!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

30g
Sjokolade(smeltet)

Fyll

100g
Smør(mykt)

SLIK GJØR DU

  1. Mal valnøttene. Pisk eggehvitene til stivt skum. Tilsett melis, litt av gangen, under pisking. Vend i nøttene.

  2. Legg 36–40 like store kaker ut på bakepapir på stekeplate. Stek på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter. Avkjøl kakene på platen.

  3. Rør sammen smør og melis og bland i kakao. Legg kakene sammen to og to med krem mellom. Smelt sjokoladen og fyll i et kremmerhus av mat­papir. Klipp et lite hull i spissen, og sprøyt sjokolade på kakene.

Valnøttmarengs fylt med sjokoladesmørkrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN