Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping
Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Glutenfri sjokoladelangpanne med peanøttopping

Deilig sjokoladekake alle kan spise. Glutenfri kake toppet med peanøtter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.9 (6 stemmer)
Du trenger ikke spesialmel for å lage denne glutenfrie kaken. Potetmel gjør susen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kle en stor langpanne med bakepapir. Sett ovnen på 175°.

  2. Smelt smøret. Rør sammen egg og sukker. Bland sammen kakao, potetmel, bakepulver og vaniljesukker. Pisk melblandingen i eggene sammen med smøret og melken, og rør sammen til en ganske løs deig.

  3. Vask appelsinen og riv skallet. Rør det i deigen.

  4. Ha røren i formen og stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.

  5. Avkjøl kaken og ta den ut av formen.

  6. Smelt sjokoladen i vannbad. Rør inn 1 ss smør til en glansfull glasur. Rør inn peanøtter og fordel nøtteblandingen raskt over kaken. Skjær i biter ved servering.

Deilig sjokoladekake alle kan spise. Glutenfri kake toppet med peanøtter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.9 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN