Goro
Goro Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Goro

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Goro

Deilige små julekaker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Goro er fine kaker som du kjevler tynt og steker i jern. Hold deigen kald og kjevle ut små porsjoner av gangen. Da holder kakene fasongen.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Visp kremfløten stiv. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i kremen. Smuldre smøret i de tørre ingrediensene og bland det i eggedosis- og kremblandingen. Sett deigen kjølig i ca. 2 timer.

    Kjevle deigen ut og skjær leiver etter størrelsen på gorojernet ditt. Stek kakene lyst gylne og sprø. Skjær goroene ut og avkjøl på rist. Oppbevar kakene i tett boks.

Deilige små julekaker. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN