Gratinert ratatouille pasta
Gratinert ratatouille pasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Gratinert ratatouille pasta

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Gratinert ratatouille pasta

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Denne grønnsakformen er franskinspirert. Blandet med kokt pasta blir det en velsmakende og mettende rett. Server med skinke eller til f.eks. pølser eller koteletter.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Pasta(velg en liten variant)
2stk
6stk
1klype(r)
Svart pepper(nymalt, smak til)
1klype(r)
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250º. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    Rensk og strimle løken. Skjær squash i biter og tomater i terninger. Skrell og finhakk hvitløken.

  2. La grønnsakene steke noen minutter i panne med smør. Tilsett kapers, salt og pepper. La pasta renne av og bland med grønnsakblandingen. Hell blandingen i en ildfast form.

  3. Strø osten over og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN