Gulrotpai med brie
Gulrotpai med brie Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t

Gulrotpai med brie

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t

Gulrotpai med brie

Med ferdig paideig kan alle få til denne lekre middagen. Foto: Sophie Håkansson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Lekker pai med kremost, brie og stekte gulrøtter. Garantert en suksess for gjestene dine!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
500g
2ss
Timian(fersk)
1klype(r)
1klype(r)
1skiver
Purreløk(cirka 15 cm)
200g
100g
Kremost(naturell)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Legg deigen på en bakepapirkledd plate.

  2. Skyll bort eventuell jord på gulrøttene, og skjær dem i biter på skrå. Legg dem i en ildfast form sammen med timian, salt, pepper og olje. Stek i varm ovn i 15 minutter og avkjøl. Senk varmen til 180°.

  3. Vask purren og skjær i mindre biter. Skjær brieosten i mindre biter. Bland sammen med kremosten og de stekte gulrøttene. Legg blandingen midt på paien og brett inn kantene.

  4. Stek paien midt i ovnen i ca. 30 minutter, og server den nystekt.

Med ferdig paideig kan alle få til denne lekre middagen. Foto: Sophie Håkansson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN