Honningkylling
Honningkylling
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Varm ovnen til 180°. Bank ut filetene til de er cirka 1 ½ cm tykke. Hakk 2 hvitløkbåter, og legg dem i en skål med 3 ss balsamicoeddik og honning og 1 ss olje. Legg i kyllingen og pass på at den er dekket. Sett dette kjølig i 30 minutter.
Finhakk resten av hvitløken, og legg dem i en ildfast form med gulrøtter og timian og 1 ss olje. Rør om, og stek i ovnen i cirka 30 minutter. Drypp over honning etter 20 minutter.
Stek kyllingbrystene på middels varme i cirka 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
Ta dem opp og sett til siden. Pisk sammen resten av oljen og balsamicoeddiken med sennep til en dressing. Legg salatbladene på et serveringsfat. Legg på kyllingskiver, gulrøtter, appelsiner og nøtter. Drypp over dressingen, og pynt med urter.