Kanelstekte rotfrukter
Kanelstekte rotfrukter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kanelstekte rotfrukter

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Kanelstekte rotfrukter

Rotfrukter stekt i deilig kanel Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Dryss rotfruktene med litt kanel for smakens skyld. Kanelen kan sløyfes.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rens grønnsakene og skjær i biter. Smør en ildfast form, legg i grønnsaker og drypp over olje. Strø på salt og kanel.


  2. Stek midt i ovnen ved ca. 200º i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre og server f.eks. til en stekt biff.

Rotfrukter stekt i deilig kanel Foto: Synøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN