Kebab på grillen
Kebab på grillen Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kebab på grillen

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kebab på grillen

Hjemmelaget kebab er lett å lage når det grilles ute. Med masse deilige smaker er dette en kjempegod rett å servere gjestene med en potetsalat. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Trikset med hjemmelaget kebab er bare å kna kjøttet med salt og krydder til det blir litt seigt - da holder det formen på grillspydet.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Potetsalat

10stk
Potet(små)
2ss
Mynte(hakket)
2ss
Koriander(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kna kjøttdeigen med krydder og salt til deigen blir litt seig. Klem dette rundt grillspyd. Grill dem til de er gjennomstekt eller svakt rosa. Server med en blanding av rømme og yoghurt.

  2. Del potetene i biter og kok dem møre. Sil av vannet og vend dem i olje og sherryeddik (eller sitronsaft). Smak til med salt og pepper og vend inn hakkede urter. Server til kjøttet.

Hjemmelaget kebab er lett å lage når det grilles ute. Med masse deilige smaker er dette en kjempegod rett å servere gjestene med en potetsalat. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

DEL OPPSKRIFTEN