Kjøttbrød med epletzatziki og potetmos
Kjøttbrød med epletzatziki og potetmos Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Kjøttbrød med epletzatziki og potetmos

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Kjøttbrød med epletzatziki og potetmos

Kjøttbrød med deilig smak av sennep, servert med epletzatziki og potetmos. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Lager du kjøttbrød, passer det seg selv i ovnen. Dette har god smak av sennep.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
900g

Kjøttbrød

0.5dl
Griljermel(glutenfritt)
1dl
2stk
2ss
Sennep(fransk)
1ts
1klype(r)

Tzatziki

1stk
Eple(grønt)
1ss
Pepperrot(revet)
2dl
Yoghurt(gresk)
1klype(r)
1klype(r)
130g

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Bland griljermel i melken og la det svelle i 5 minutter. Bland griljermelblandingen, kjøttdeig, egg, sennep, salt og pepper sammen. Form til et kjøttbrød og legg i en smurt ildfast form. Sett brødet inn i ovnen i cirka 25 minutter.

  2. Riv eplet og bland med pepperrot og yoghurt. Smak til med salt og pepper.

  3. Skrell og kok poteter i lettsaltet vann. Mos poteter og smak til med 2 ss smør, salt og pepper og skjær kjøttbrødene i skiver. Server med tzatziki og salat.

Kjøttbrød med deilig smak av sennep, servert med epletzatziki og potetmos. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN