Lammefilet med marsalasaus
Lammefilet med marsalasaus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t

Lammefilet med marsalasaus

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t

Lammefilet med marsalasaus

Lammefilet med marsalasaus

Foto: li

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

I denne oppskriften er lammefileten pakket inn i lekker butterdeig og servert med nydelig Madeirasaus. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
Appelsinskall (cest)(, fra en appelsin)
1stk
Lammefilet(, hel ytrefilet)
2stk
Butterdeig(, plater)

Marsalasaus

1stk

SLIK GJØR DU

  1. Hakk løken og stek den myk. Knus i et fedd hvitløk og stek i 30 sekunder. Ha i marsala. 

  2. La det koke inn til halvparten. Ha i fløten og la det koke til det tykner. 

  3. Hold varm og rør inn litt smør rett før servering. 

  4. Smak til med salt og pepper. 

Lammefilet med marsalasaus

Foto: li

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN