Pavlova med frukttopp
Pavlova med frukttopp Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min

Pavlova med frukttopp

nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min

Pavlova med frukttopp

Smakfull pavlova med frukttopp av pisket kremfløte, appelsin og pasjonsfrukt. Smelter i munnen. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Pavlova med frukttopp er en glutenfri fristelse. Ferdig vaniljekrem blandet med krem er også deilig topping, gjerne sammen med friske jordbær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Marengsbunn

1klype(r)
1stk
Appelsin(revet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 125°. Legg et bakepapir på en plate, og tegn en sirkel på ca. 20 cm i diameter.

  2. Pisk eggehvitene og halvparten av sukkeret, salt, eddik og ­maisenna til stiv marengs. Vend i resten av sukkeret for hånd sammen med appelsinskallet.

  3. Fordel den luftige marengsen på sirkelen. Strø over mandler.

  4. Stek kaken på nederste rille i ovnen i 1 ½ time. La marengsen avkjøles helt.

  5. Pisk fløten stiv. Skjær appel­sinen i skinnfrie fileter. Del pasjonsfrukten i to.

  6. Fordel kremen over marengsen, legg på appelsinbåter og hell over pasjonsfrukten. Server straks.

Smakfull pavlova med frukttopp av pisket kremfløte, appelsin og pasjonsfrukt. Smelter i munnen. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN