Pizza med skinke og rosenkål
Pizza med skinke og rosenkål Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med skinke og rosenkål

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med skinke og rosenkål

I stedet for rosenkål kan du bruke brokkolibuketter og tilberede på samme måte. Påleggsrester som salami er supert på pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En hjemmelaget pizza lager du rimeligst ved å lage pizzadeigen selv, men det går mye raskere med en ferdig pizzadeig.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
150g
Skinke(kokt, i tynne skiver)
130g
1ts
Rapsolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Legg pizzadeigen ut i en langpanne med bakepapiret på.

  2. Fordel tomatsausen over bunnen.

  3. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Del chili i to og ta ut frøene. Skjær den i fine biter.

  4. Fordel dette over pizzaen sammen med skinkeskiver. Skjær tomater i to og fordel over pizzaen. Topp med revet ost og drypp på litt olivenolje.

  5. Stek pizzaen midt i ovnen i 15–20 minutter.

  6. Rens rosenkålen og del den i fire deler. Stek dem gylne i litt rapsolje i en stekepanne og strø på salt og pepper. Ta ut den ferdige pizzaen og fordel rosenkålen over og server rykende varm.

I stedet for rosenkål kan du bruke brokkolibuketter og tilberede på samme måte. Påleggsrester som salami er supert på pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN