Rask salamipai
Rask salamipai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Rask salamipai

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Rask salamipai

Deilig og rask pai med urter, artisjokker og salami. Ferdig paideig finner du i kjøledisken. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Deilig og rask pai med urter, artisjokker og salami. Ferdig paideig finner du i kjøledisken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk

Fyll

4stk
2dl
Hvitost (Gulost)(revet lagret ost)
1boks(er)
Artisjokk(artisjokkhjerter)
100g
2ss
Basilikum(eller andre friske urter)

Pynt

5stk
Salami(skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Legg paideigen i en smurt paiform. Prikk og pensle lett med sammenpisket egg.

    Pisk egg, rømme, fløte og ost sammen. Tilsett salt og pepper. La artisjokkene renne av og del i mindre biter.

    Strimle salamien. Finhakk urtene. Fordel artisjokkene, salami og urter i paiskallet.

    Hell eggblandingen over og pass på at den renner godt ned i fyllet. Stek paien på nederste rille i ovnen. Etter 20 minutter kan du legge aluminiumsfolie over. Stek videre i ca. 10 minutter til paien har stivnet.

    Pynt med salami og kryddergrønt.

Deilig og rask pai med urter, artisjokker og salami. Ferdig paideig finner du i kjøledisken. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN